Selecteer een pagina
Over ons

Juf en jij

Knusse huiskamer workshops

Het verhaal achter JUF EN JIJ

Leuvenheim – Zou jij graag ‘iets’ voor jezelf beginnen waarbij je zelf je tijd kunt indelen? Zoek je een  uitdaging die ook nog eens veel voldoening geeft? Wat denk je ervan om als een soort JUF mensen te gaan verrassen met een creatieve workshop waarin ze lekker met hun handen werken waardoor ze helemaal tot rust komen. Als JUF hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden, is al voor je gebeurd.  En dat je super creatief moet zijn is een misverstand. Empathisch vermogen is veel belangrijker.

Begonnen als knusse huiskamer-workshop op locatie, loopt het inmiddels storm voor deze Do It Yourself activiteit die iedere deelnemer een onvergetelijke creatieve ervaring bezorgt. ‘JUF EN JIJ’ is het bewezen concept dat Ilja Wensink vorig jaar introduceerde. Inmiddels komen verspreid uit heel Nederland de verzoeken om georganiseerd een workshop op locatie te geven voor vriendinnen, collega’s of familie. Voor initiatiefneemster Ilja het moment om collega-JUFFEN te zoeken die met evenveel enthousiasme een eigen klantenkring willen opbouwen.

‘JUF EN JIJ’ kent een heel simpel concept.  Deelnemers zijn particulieren, bedrijven en instellingen die contact zoeken voor een ontspannen creatieve workshop op hun eigen locatie. Deze worden al gegeven vanaf twee tot tien personen. Onder begeleiding van een ‘JUF’ worden de deelnemers creatief aan het werk gezet waarbij gezelligheid voorop staat. Er zijn inmiddels meerdere workshoplijnen zoals het maken van Ibiza armbanden, Ibiza-tassen, hippe schelpen krans en zelfs kerstbomen. Dus ook woondecoratie komt aan bod. De JUF heeft alle materialen voor de afgesproken workshop bij zich zodat de deelnemers zich zonder enige voorbereiding van hun kant kunnen vermaken. De JUF geeft aanwijzingen en uit de praktijk blijkt het voor de deelnemers vooral een kwestie van gezellig onder elkaar je eigen invulling aan je creatie geven.

Ilja Wensink is enigszins verrast door het succes, al kan ze het verklaren. JUF EN JIJ  ontzorgt de deelnemers door alles op locatie, tegen een vast afgesproken prijs te regelen. Even niet met je hoofd bezig zijn maar lekker met je handen. Die gezelligheid heeft zich als een lopend vuurtje verspreid over Nederland. Ik krijg uit alle windstreken zoveel aanvragen dat ik het alleen niet meer voorloop. Ik maak bewust geen reclame maar een aanvraag uit West-Nederland leg ik nu wegens tijdgebrek helaas naast me neer. Dat is zonde. Ik zou het prettig vinden mijn ervaringen te delen met collega-JUFFEN die even enthousiast zijn en een bijdrage leveren aan de groei van dit mooie concept.’

De afgelopen maanden heeft Ilja het concept omgezet naar een franchiseconstructie die voor iedereen die de spelregels onderschrijft, toegankelijk is. Het aantrekkelijke is dat er slechts een kleine investering in de basismaterialen nodig is om als JUF aan de slag te kunnen. Daarnaast is er een maandelijkse bijdrage die in principe al terugverdiend wordt wanneer er maandelijks één workshop gegeven wordt. Iedere zelfstandige JUF bepaalt zelf haar inspanning en verdiensten.

Ilja daarover: ‘JUF EN JIJ’ heb ik als mijn grote uitdaging in de markt gezet. Ik wil, nu het bewezen succesvol is, delen met gelijk denkenden die er de uitdaging in zien. Vandaar dat ik ervoor zorg dat een JUF start met voldoende training, begeleiding en marketing om ook zelfstandig workshops binnen te halen. Houden we de drempel zo laag mogelijk. Groot voordeel is dat je zelf je tijd kunt indelen. En ja, je moet zelfstandig worden. Hik je daar tegen aan, kom dan eens vrijblijvend praten. Ik zag er ook tegenop, maar vind het een verademing.

JUF EN JIJ organiseert kennismakingsbijeenkomsten. Kijk op www.jufenjij.nl voor meer informatie en schrijf je in. Of bel rechtstreeks met Ilja op 06 – 83 97 43 28 voor meer informatie.

Open chat
Heb je een vraag?
Hallo!
Wat leuk dat je de website van JUF EN JIJ bezoekt. Laat het ons weten als je een vraag hebt.