fbpx
06 - 83 97 43 28 info@jufenjij.nl

Juf worden

Wil jij creatief bezig zijn en daar ook leuk mee bijverdienen? Start je eigen bedrijf!

Start je eigen bedrijf

Ben jij dol op creatief bezig zijn en wil je dat graag combineren met het starten van je eigen workshop bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Als juf kun je je bedrijf prima combineren met je gezin, een ander bedrijf of nog een baan. Wij werken niet met doelstellingen en je bepaalt je eigen agenda. Via de JUF EN JIJ groothandel pagina bestel je alles wat je nodig hebt. Via JUF EN JIJ volg je de verschillende trainingen om goed beslagen ten ijs te komen.

Dus droom jij al jaren van je eigen bedrijf omdat je altijd creatief bezig bent maar vind je het een beetje spannend? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is dit je moment! Sluit je bij ons aan dan hoef je het niet alleen te doen en krijg je support van je collega juffen.

De voordelen

Deel je eigen tijd in

Bepaal zelf hoeveel tijd je besteedt aan JUF EN JIJ. JUF EN JIJ vindt een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk.

 

Eenvoudig starten

Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden, wij hebben overal over nagedacht.

Training en cursussen

Volg trainingen via JUF EN JIJ. Zo kom jij goed beslagen ten ijs. Je start met een basistraining en per workshop volg je ook een training.

Korting

Korting bij het inkopen van je materialen. Bij sommige groothandels hebben wij een leuke korting kunnen regelen. Zo kun jij nog meer marge op je workshops krijgen. 

 

Logo en drukwerk

Je mag gebruik maken van het logo en drukwerk van JUF EN JIJ. Het drukwerk kan allemaal gepersonaliseerd worden. Het is immers jouw bedrijf! 

Klanten

In de training krijg jij alle tools zodat jij precies weet hoe je aan klanten kunt komen. En soms komt het voor dat je klanten doorgestuurd krijgt van ons. 

Geen doelstellingen

Wij werken niet met doelstellingen. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je aan JUF EN JIJ besteedt. Je betaalt een vast bedrag per maand dat je met zes deelnemers al hebt terugverdiend.

Z

Lekker bijverdienen

Je hebt de investering er heel snel uit, daarna is alles voor jou.

Marketing

Wij nemen de landelijke marketing op ons. Zo kun jij het regionaal oppakken. De aanvragen die wij binnen krijgen sturen wij direct naar je door. Super handig.

Jouw bedrijf

Wil jij een eigen workshop bedrijf runnen? Ben jij altijd creatief bezig? Vind je het leuk om mensen wat te leren? Vind je het leuk om mensen een leuke en inspirerende middag te geven? Iets dat ze nooit meer vergeten.

Wij hebben de kennis en kunde om jouw bedrijf tot een succes te maken. Hier helpen we je bij het opzetten van jouw droombedrijf van A tot Z. Niet alleen bij het opzetten ondersteunen wij je met tips en advies. Van het opzetten van je administratie tot tips voor je marketing en sales. Samen met de collega juffen sta je sterk! We doen het samen.

Zelf ben ik moeder van twee dochters en daarom weet ik als geen ander hoe belangrijk de balans is tussen werk en privé. Daar proberen wij dan ook rekening mee te houden en het jouw zo makkelijk mogelijk te maken.

Training 

Voor elke workshop die je wilt geven krijg je eerst een training. Zo leiden wij jou op om echt een expert te worden op het gebied van de workshop die jij het liefste geeft.

Alle trainingen volg je in Leuvenheim. Je start met de basistraining. Hier komt ook de marketing en sales aan bod. Daarnaast volg je voor iedere workshop een training. Wij adviseren om eerst voor één workshop te kiezen. Er komt immers al genoeg op je af bij het starten van een bedrijf.

Workshop categorieen 

Er zijn drie workshop categorieen, ook wel de workshoplijnen waaruit je kunt kiezen. Voor elk workshop lijn betaal je één fee. Deze fee betaal je zodat wij nieuwe workshops kunnen ontwikkelen en de landelijke marketing kunnen doen. Van ons mag je verwachten dat wij de workshops blijven ontwikkelen en ons bezig houden met de nieuwste trends op creatief gebied. 

 • Sieraden lijn 
 • Schilders lijn 
 • Woonaccessoires 

Sieraden 
– Ibiza armbanden
– Mooi geletterd
– Glitters en letters
– Binnenkort verwacht: leren tassen

Schilders 
– Ibiza tassen
– Dikke dames
– Servies schilderen en stippen

Woonaccessoires
– Hippe schelpen krans
– Hippe kerstboom
– Binnenkort verwacht: Bull of vlinder van schors

Inkoop

Inkopen doe je zelf via de JUF EN JIJ groothandel. Op deze website kun je kortingscodes vinden en staat er precies wat je bestellen moet. Zo kunnen wij onze klanten de kwaliteit garanderen van de producten die zij gewend zijn. Bij een aantal leveranciers krijgen wij al een mooie korting. 

Wij zoeken jou!
Ben je: 

 • Veelzijdig
 • Is ondernemend 
 • Wil graag een eigen baas zijn
 • Betrouwbaar
 • Sociaal
 • Vindt het geen probleem om voor een groep te staan. 
 • Communicatief vaardig
 • Komt haar afspraken na
 • Is goed met social media of wil dat graag worden
 • Beschikt over een auto
 • Proactief
 • Teamspeler

Meer informatie?

Enthousiast geworden? Maak een afspraak en wij vertellen je alles wat je wilt weten. Een afspraak is gratis en geheel vrijblijvend. Na afloop krijg je alle informatie mee naar huis. Er staan verschillende informatie ochtenden gepland. Wil je liever 1 op 1? Stuur dan een e-mail naar: info@jufenjij.nl

 

Wat doen we voor jou? 

Wij zorgen voor mooie foto’s en filmpjes. Deze kun je gebruiken voor je social media. Daarnaast verzorgen wij een aantal kant en klare posts per maand die je kunt gebruiken op Instagram en Facebook.

Wij zorgen voor de landelijke marketing. Zo adverteren wij op een aantal grote websites. De workshop aanvragen sturen wij direct naar je door. Uiteraard zorg je zelf ook voor klanten. Dit komt terug in je training. 

Als je juf wordt ontvang je naast je trainingen ook een uitgebreid handboek. Een handboek met uitgewerkte bevestigingen, handige weetjes en de spelregels  

Pin It on Pinterest

Open chat
Heb je een vraag?
Hallo!
Wat leuk dat je de website van JUF EN JIJ bezoekt. Laat het ons weten als je een vraag hebt.