Selecteer een pagina
Juf en jij

in de media

juffen in het nieuws

Interview met ONVZ

 

‘Je bent de ergste vijand van jezelf’

Altijd productief willen zijn en je schuldig voelen als je dat niet bent. Productivity guilt wordt ook wel de ‘ziekte onder millennials’ genoemd. Het constant zeurende gevoel dat je méér had moeten doen. ‘Ik dacht altijd dat het ambitie was, maar blijkbaar heeft het een naam.’

De meeste mensen zitten nu thuis en dit kan voor behoorlijke verveling zorgen. Ga daarom lekker creatief aan de slag met een DIY-pakket een bull of een vlinder gemaakt van boomschors. En het leuke is dat Flair twee van die pakketen mag weggeven!

DIY-pakketten

De webshop van Ilja is gevuld met de leukste DIY-pakketten. Toffe macramé muurhangers, haakpakketten, DIY-woonaccessoires en nog veel meer. Elk pakket heeft een duidelijke stap voor stap omschrijving. Alle ingrediënten om thuis urenlang creatief bezig te zijn. Ook is mogelijk om online workshops te volgen. Zo is het in deze tijd toch mogelijk om samen met vriendinnen, familie of collega’s iets te ondernemen én te creëren.

Interview met KNAB

 

Ondernemen met… Ilja Wensink van By Ilja

Vertel, wie ben je en wat doe je?

“Ik ben Ilja en ik ben 33 jaar. Ik geef creatieve workshops door heel Nederland voor grote en kleine groepen. We zijn in Leuvenheim gaan wonen omdat hier een hele mooie garage bij zit – een oude autogarage – waar ik nu mijn workshops geef.”

Lees hier het hele artikel! 

Wil je meer over Ilja weten? Klik hier voor meer informatie.

Interview met NU.nl

 

Wil je groeien met je bedrijf? Dan zul je daar in moeten investeren. Maar dat betekent niet dat je zomaar al je spaargeld op een nieuw project moet inzetten. Zo neem je verantwoord risico als ondernemer.

Onlangs kochten Ilja Wensink (33) en haar vriend een oude boerderij met een grote schuur. Wenksink geeft allerlei workshops sieraden en tassen maken en had dringend behoefte aan een ruimte waar ze die kon geven. “Ik moest steeds ruimtes huren”, legt ze uit. “Bovendien had ik een plek nodig om mijn materialen op te slaan.”

Open chat
Heb je een vraag?
Hallo!
Wat leuk dat je de website van JUF EN JIJ bezoekt. Laat het ons weten als je een vraag hebt.