fbpx
06 - 83 97 43 28 info@jufenjij.nl
Juf en jij

hoe wij jou ondersteunen

Knusse huiskamer workshops

Gezelligheid en creativiteit

JUF EN JIJ is een unieke franchise formule waar gezelligheid en creativiteit voorop staat. JUF EN JIJ zoekt juffen die passen in ons gemoedelijke concept. Die het runnen van een eigen bedrijf en hun passie voor ondernemen en creatief bezig graag willen combineren met het runnen van een eigen bedrijf vanuit huis.

Hoe werkt het? 

Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer, je runt dus je eigen bedrijf. Alles wat je nodig hebt om de workshops te kunnen geven zit in het startpakket dat je aanschaft na het tekenen van het franchisecontract. Na het volgen van de workshop training kun je direct beginnen. Door de lage franchise fee per maand ben je met zes deelnemers al uit de kosten. En nee, er zijn geen verborgen kosten. De basis fee is € 45,- en voor elke workshop catergorie betaal je € 45,-.  

 

 

INVESTERING 

Naast dat we je vragen wat van je tijd te investeren voor een gedegen workshop training. Heb je ook een starterspakket nodig. Deze hebben we voor elke workshop met zorg voor je samengesteld. De prijzen van de starterspakketten variëren van € 150,- tot € 1.120,-. Het ligt er maar net aan voor welke workshop je kiest. 

Als je eenmaal de workshops aan het geven bent. Moet je je voorraden op peil houden. Hiervoor kun je je materialen bestellen op onze groothandel pagina. Wat je precies bestellen moet staat er helemaal uitgelegd. 

Daarnaast staan we altijd voor je klaar en ondersteunen we je op zoveel mogelijk gebieden zodat jij je volledig kunt richten op het vinden en binden van klanten en het ontwikkelen van je netwerk.

 

Tijd

JUF EN JIJ vindt de balans tussen werk en privé erg belangrijk. Hoeveel tijd je in JUF EN JIJ investeert mag je helemaal zelf bepalen. Om die reden werken wij NIET met doelstellingen. Hoeveel workshops je wilt gaan geven hangt af van de hoeveelheid tijd die jij erin wil steken. Wij helpen je om succesvol te worden met jouw bedrijf.

 

De workshop fee heb je met zes deelnemers al terugverdiend

Wat wij jou bieden

 

JUF EN JIJ trainingen 

In de trainingsruimte van JUF EN JIJ leer je alles over het ondernemen. Zowel online als offline. Je leert alles over de JUF EN JIJ formule en wat je daarvoor nodig hebt om succesvol te worden en te blijven.  

 

Jouw juf en jij bedrijf 

Wij helpen je met het opzetten van je eigen bedrijf. En hebben verschillende promotie acties voor je klaar liggen. Er is een blijvende ondersteuning vanuit het hoofdkantoor en de juffen onder elkaar. Om je zo op alle vlakken te ondersteunen. 

 

marketing 

Niet iedereen vindt dit leuk. Maar dit is wel noodzakelijk. Ook hierin ondersteunen wij jou. Zo kun je gepersonaliseerd drukwerk bestellen via de groothandel website. Als je start liggen er al verschillende plannen voor je klaar om aan klanten te komen. Je hoeft ze alleen nog maar uit te voeren. 

 

 

 

De stappen op juf te worden

JUF word je niet zomaar.

Er ligt een uitgekiend stappenplan om je optimaal voor te bereiden op je nieuwe uitdaging.  

JUF EN JIJ staat voor kwaliteit, duidelijke communicatie naar klanten en een goede begeleiding van deelnemers. Om dit waar te kunnen maken, is er een gedegen trainingstraject opgezet.

Wat wij van jou vragen is je tijd en commitment om een aantal keren naar Leuvenheim (hier staat de trainingsruimte) te komen. Dit is de minimale tijdsinvestering die we van je vragen voor een optimale voorbereiding.

De verschillende stappen even voor je op een rij:

 • Informatie ochtend (Leuvenheim)

  Wil je JUF worden? Dan gaan we verder:

 • Tekenen van geheimhoudingsverklaring
 • Ik stuur je de franchiseovereenkomst en handboek.
 • Inplannen basis training.
 • Tijdens de basis training in Leuvenheim het doornemen en tekenen van de franchiseovereenkomst
 • Keuze maken: welke workshop(s) ga je doen?
 • Ik stuur je de inloggegevens voor de JUF EN JIJ groothandelspagina.
 • Bestel je starterspakket en persoonlijke drukwerk.
 • We plannen de workshoptraining in.
 • Volgen van workshoptraining  en het in ontvangst nemen workshop pakket.
 • Jij plant je eerste workshop met klanten. Ik ben aanwezig bij je eerste workshop. Na afloop evalueren we deze.
 • Nu ben jij klaar om zelfstandig aan het werk te gaan!

Je komt dus in totaal drie keer naar Leuvenheim.

 

Ja ik wil juf worden

Ik wil graag meer informatie

Pin It on Pinterest