fbpx
06 - 83 97 43 28 info@jufenjij.nl

Franchise

Voordelen

Franchise is een relatief veilige manier van ondernemen. Van alle startende ondernemers stopt ongeveer 65% binnen drie jaar. Bij franchise ondernemers is dit percentage maar 15%. Dit omdat franchising in de meeste gevallen meer zekerheid geeft.

Als je franchisenemer wordt kies je ervoor om te ondernemen onder een bestaand merk. Merken als McDonald’s, Bakker Bart, Subway, Bagels & Bean, Jumbo en Albert Heijn zijn mooie voorbeelden van franchise formules. Het voordeel van franchise is dat je gebruikmaakt van de bestaande naamsbekendheid en de ervaring binnen een franchiseformule. De ondernemer is zelfstandig en mag zelf ondernemen binnen de regels van de formule.

Een goede start

Franchise: een aantal zaken is vooraf vastgelegd. Van het beeldmerk of een slogan tot in sommige gevallen zelfs een groot gedeelte van de werkwijze. Deze verschillen kunnen per franchiseformule enorm zijn. Sommige franchiseformules hebben alles vastgelegd, zoals prijzen, marketing, presentatie en logistiek. Bij andere franchiseformules is er juist veel vrijheid en is alleen het logo of de handelsnaam bepalend voor de formule.

JUF EN JIJ is full franchise. Dat houdt in dat er veel vast ligt en veel voorhanden is voor de franchisenemer om gebruik van te maken. Het is handig om hier gebruik van te maken. Waarom het wiel zelf helemaal gaan uitvinden? Pluk ook de vruchten van een vliegende start met ondersteuning en training van JUF EN JIJ.

Ja! Ik wil meer informatie ontvangen

Pin It on Pinterest